Brunswick Studio

In many residential projects, the primary challenge is to meet the needs of growing families and contemporary lifestyles, while enabling clients to stay in a property and a community they love. This studio in Brunswick makes the most of a south-facing backyard and provides flexible, additional space for a hard-working, inner-urban family. An open garage occupies the ground floor and a large, daylight workspace for two adults is provided upstairs. The study is a quiet, simple space that provides workspaces for two adults to work from home.

By mirroring the scale of the existing house and book-ending the lot, the studio frames an intimate and highly useable courtyard. The simple form reflects the archetypal visual image of home, and proves that beautiful spaces don’t need to shout from the rooftops.

Many thanks to the wonderful Matt Irwin + our clients for the beautiful photos.

Our Projects
Bungalow Extension
Our Projects
Matilda Bay Brewers' Canteen